fredag 22 februari 2013

Osttårta

Äntligen var det dags för min sambo och barnens pappa att fylla år. Jag , Julia och Lukas har funderat vad som skulle passa och vi kom fram till att en ost skulle va perfekt! Nu vart det en liten miss, Julia ville att det skulle vara en råttfälla med och det blev det inte...;)
Anders fick bestämma smakerna själv, snällt va?!







Ljusbotten med daimmousse och päronmousse. Täckt och dekorerad av vitmarängsmörkräm och marsipan.

Emelies 1årstårta

Dags igen för tårta till Linda!! Hon har blivit min testare av olika smaker ;)  Denna gången blev det inte någon choklad så då förstod jag att det var alla utom Linda som bestämde det här ;) Emelie som fyller 1 år gillar olika djur så jag valde att göra en katt och en hund. Tack igen för att jag fick baka lite!!





Ljus botten med hallonmousse och blåbärsmousse. Täckt och dekorerad av marängsmörkräm och marsipan.

Fotbollstårta till Noa

Dags för en fotbollstårta igen! Den här gången var jag med på att mönstret på bollen inte skulle bli så lätt som det ser ut. Men väldigt roligt, sen gillar Noa Messi som har nr 10 och även Noa som fyller 10 så det stämde ju perfekt! Messis skor fick oxå va med.. Tack för jag fick göra tårtan.





Ljusbotten med dumlemousse och hallonmousse. Täckt o dekorerad med marsipan

StarWarslegotårta

Här kommer en spännande tårta som jag provade att frysa innan den mumsades i. Jag skulle bort o Jakob som fyllde 6 år ville ha en Starwarslegotårta så då fick det bli så. Det gick jättebra att frysa om det skulle behövas, bra att veta.












Ljusbotten med hallonmousse och flädermousse. Täckt och dekorerad med vitmarängsmörkräm och marsipan.

Mini Bröllopstårta

Här kommer en tårta till Nils som fyller 5 år. Detta är ingen vanlig tårta utan en miniatyr bröllopstårta för 12 personser. Helt som Nils ville ha, rosa, vit kant, krona, framförallt en trevåningstårta. Det var lite klurigt att få det slätt o fint när det blir så små bottnar, men väldigt roligt. Tack Nils för den utmaningen , hoppas det gick bra fast den inte riktigt var så stor som du önskat dig ;)





Ljus botten med vaniljmousse och jordgubbsmousse. Täckt och dekorerad med vitmarängsmörkräm och marsipan.