tisdag 30 oktober 2012

Hästtårta

Här kommer en hästtårta till Saga. En väldigt svår tårta o göra, inte bara för att jag är hästrädd och knappt vågar titta åt en häst håll utan för att den skulle stegra. Marsipan är mjukt och tungt så hästen ville helst ligga ner och inte hoppa över något hinder.
Grattis söta Saga , jag är helt säker på att du hoppar bättre än hästen på tårtan gjorde :)


onsdag 17 oktober 2012

Hockeytårta

Ljus botten med flädermousse o hallonmousse. Täckt med vitmarängkräm och marsipan.



Cykeltårta

Här kommer en velodromtårta till en riktigt duktig cyklist.

Ljus botten med hallonmousse och dumlemousse. Täckt och dekorerad av vitmarängsmörkräm och marsipan

tisdag 2 oktober 2012

Överraskningspaket

Igår fick jag en stor trälåda med posten..Spännande! Med två ögon på! Om man är en gottegris som jag så känner man igen loggan.

I locket så står det om en tävling om jakten på Årets Bak-och Dessertmästare 2012. Hmm.. Tävla i något annat än i idrott det har jag aldrig gjort. Och det var inte lite grejer i, sånt som används väldigt flitigt i köket här hemma. Jag tackar Fazer så mycket och ska fundera på saken!!!



Skylanderstårta

Här kommer en spännande och rolig tårta till Linus som fyller 8 år. Han gillar spelet Skylanders, som jag inte hade någon aning om va det var för nåt. Riktigt kul att få göra nya utmaningar. Själva tårtan är "spelformen" som "Stelth Elf" står på..;)
Jag blev väldigt glad när jag sen fick se en film när dom uppvaktar honom med tårtan och Linus såg med en gång vem det skulle likna. Känns som det bästa betyg jag kan få!

Ljusbotten med hallonmousse och flädermousse.Täckt och dekorerad med vitmarängkräm och marsipan.